Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Jestem zachwycona albumem, który otrzymałam. Realizacja zamówienia- ekspresowa. Paczka tak zabezpieczona, że nie było możliwości żeby produkt trafił do mnie uszkodzony. Dziękuje Wam bardzo :)
Ola, 2019-07-11 09:27
Dziękuję, że jesteście! Uratowaliście mnie i imprezę, jaką organizowałam. Złożyłam zamówienie w środę (potrzebne na sobotę) i spełniliście moje błagania o błyskawiczną wysyłkę! Dzięki wam moja przyjaciółka miała najlepszy panieński ever :))))) jetseście niezastąpieni, a wszystkie produkty są przepiękne. Polecam wszystkim, którzy się wahają. Buziaczki :****
Marta, 2019-07-01 07:43
Jestem zachwycona produktami i realizacją prośby o szybką wysyłkę. Polecam
Kasia, 2019-06-28 15:33
Wszystko przebiegło pomyślnie, paczka solidnie zapakowana, jestem zadowolona i fajnie że istnieje taka stronka na której wszystko można zamówić w jednym miejscu za jedną przesyłką i w jednym stylu.
Polecam !
Elena, 2019-05-31 07:44
Ekspresowa wysyłka, produkty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, a do tego wszystko zapakowane w śliczne opakowanie. Polecam serdecznie!
Asia, 2019-05-15 16:37
Rewelacja!!! Rzeczy na wieczór panieński zamówiłam we wtorek, w czwartek już były u mnie, a wieczór panieński w jest w sobotę :) cudnie, dziękuję najpiękniej na świecie, jestem bardzo zadowolona z nich :) ściskam, pozdrawiam i polecam!
Kamila Zackiewicz, 2019-04-11 12:49
Zamówiłam "Poradnik perfekcyjnej żony" jest super! A Dostawa błyskawiczna jednego dnia zamówiłam A na drugi dzień już miałam przesyłkę!
Jolanta, 2019-04-03 14:41
Bardzo szybkie kompletowanie i wysyłanie zamówienia. Super produkty. Jestem bardzo zadowolona.
Katarzyna, 2019-03-13 17:20
Dziękujemy za przepiękną książkę pamiątkową! Wysoka jakość wykonania, elegancko zapakowana, dobry papier,piękny nadruk, polecam na 100%!
Ewa Szymańska, 2019-01-29 15:05
Wysyłka ekspres, produkty super. Polecam :D
Kasia z ekipą, 2019-01-23 12:36
Serdecznie polecam! Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem!
Annabart, 2019-01-11 13:13
Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze zapakowana. Bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona i zdecydowanie polecam.
Magdalena, 2018-11-23 17:51
Błyskawiczna wysyłka,wszystko na duuży plus:)
Paczuszka pięknie opakowana,mega jakość produktów;)
Polecam ten sklep!!! I dziękuje ślicznie! Jestem mega zadowolona;)
Natalia:), 2018-10-09 21:19
Błyskawiczna obsługa, paczka przyszła w ciągu 1 dnia :)
Karolina, 2018-09-11 15:17
Błyskawiczna wysyłka. Zamówienie dotarło do mnie w ciągu 24h ! Skrzyneczka na prezent dla Panny Młodej, którą zamówiłam jest starannie wykonana i na żywo prezentuje się równie pięknie jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam ! :)
Joanna Niemiec, 2018-09-04 13:49
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówione produkty wyglądają tak jak na zdjęciach, są starannie wykonane. Tempo realizacji zamówienia błyskawiczne. Polecam!
Klaudia, 2018-08-28 14:49
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Wszystko przyszło bardzo dobrze zapakowane , a zaraz po otwarciu buzia sama się cieszyła na takie śliczne rzeczy! Polecam!
Dorota, 2018-08-21 20:31
Profesjonalna obsługa, wszystko jak najbardziej zgodne z zamówieniem, bardzo ładnie wykonane, paczka dotarła do mnie bardzo szybko mimo, iż zamówione rzeczy były w większości spersonalizowane. Jak najbardziej polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie ;)
Aneta, 2018-08-14 21:00
Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie, wszystkie zamówione produkty są dobrze wykonane i pięknie się prezentują.
Paula, 2018-08-08 15:39
Wszystko zgodne z opisem. Dziękuję za szybką realizację zamówienia. POLECAM! ;)
Magdalena, 2018-07-26 23:12
DZIŚ DOSTAŁAM PACZKĘ Z PREZENTAMI NA WIECZOR PANIEŃSKI MOJEJ CÓRKI DOROTKI JESTEM ZACHWYCONA JAK PIEKNE DOSTANIE PREZENTY DZIĘKUJĘ ZA SZYBKĄ REALIZACJĘ I JAK SIĘ MÓWI WSZYSTKO TAK ŁADNE JAK NA OBRAZKU
MAŚLAK MAŁGORZATA, 2018-07-25 20:52
Jestem bardzo zadowolona z obsługi! Szybka i bezproblemowa wysyłka :) . Gadżety są piękne i oczywiście zgodne z opisem. Dziewczyny polecam z całego serduszka!
Iza, 2018-07-23 21:59
Bardzo fajna księga pamiątkowa dla Panny Młodej, świetny wybór akcesoriów na wieczór panieński!
Zuza, 2018-07-22 20:06
Wszystko zgodne z zamówieniem, nic nie uszkodzone, ładnie zapakowane,starannie zrobione. Polecam
Martyna, 2018-07-20 17:08
Jestem bardzo zadowolona z rzeczy które zamówiłam, wszystko zgodne z opisem. Skrzyneczka dla mężatki to super pomysł, wszystko starannie wykonane. A antystresowy Willy jest przezabawny. Pozdrawiam.
Monika, 2018-07-11 22:10
poprzednie
12345 następne
© 2008-2019 PinkDrink.pl