Opinie naszych klientów

W sklepie PinkDrink.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy!
Autor:
Twoja opinia:



Prezenty na wieczór panienski są piękne. Jakość wykonania rewelacyjna. Dostawa do klienta bardzo szybka. Z całego serca polecam ten sklep :)
Karola, 2019-09-06 13:50
Zamawiałam księgę pamiątkową. Jak najbardziej polecam. Wszystko zgodne z zamówieniem. Wysyłka błyskawiczna.
Ewa, 2019-09-06 11:26
Świetna strona! Zaczerpnęłam mnóstwo inspiracji do organizowanego wieczoru panieńskiego. Produkty prześliczne, a czas realizacji bardzo szybki! Zamówiłam personalizowane produkty w poniedziałek wieczorem, a już w środę miałam je w domu! Polecam i na pewno wrócę :)
Natalia K., 2019-09-05 08:29
Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia (wczoraj rano zamówione, a dziś przed południem dostarczone!) wszystko jest cudowne, nie mogę się doczekać, aż zobaczę miny dziewcząt i przyszłej Panny Młodej! :)

dziękuję, polecam w 100%,
jeszcze do Was wrócę!
Świadkowa_M, 2019-08-30 13:04
Mimo uszkodzenia paczki przez kuriera, druga została niezwłocznie przygotowana i wysłana od razu, przez co produkty dotarły na czas. Bardzo miła obsługa, dobry kontakt, a produkty same w sobie bez zarzutu. Prezentują się nawet piękniej niż na zdjęciach. Z całym przekonaniem mogę polecić sklep i planuję dalsze zakupy, na przyszłe wieczory panieńskie. ;)
Katarzyna, 2019-08-29 12:14
Niesamowicie sprawna realizacja zamówienia. Starannie wykonane i zapakowane gadżety. Już nie mogę się doczekać reakcji Przyszłej Panny Młodej na wspaniałą dekorację. To będzie udany wieczór! :)) Cieszę się, że trafiłam właśnie na tę stronę, różnorodność i kreatywność na wysokim poziomie. Dziękuję! :)
Ada, 2019-08-16 23:39
Bezproblemowy kontakt na infolinii. Szybka realizacja zamówienia, a produkty zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupów :)
Klaudia, 2019-07-31 16:45
Bardzo ładne produkty szybką realizacja i oczywiście miła obsługa klienta. Sklep godny polecenia
Basia, 2019-07-17 23:01
Sklep godny polecenia bardzo miła i fachowa obsługa. Bardzo starannie wykonana Skrzyneczka mężatki super pomysł i miła pamiątka z wieczoru panieńskiego.
Beata Szymanska, 2019-07-17 22:38
Jestem zachwycona albumem, który otrzymałam. Realizacja zamówienia- ekspresowa. Paczka tak zabezpieczona, że nie było możliwości żeby produkt trafił do mnie uszkodzony. Dziękuje Wam bardzo :)
Ola, 2019-07-11 09:27
Dziękuję, że jesteście! Uratowaliście mnie i imprezę, jaką organizowałam. Złożyłam zamówienie w środę (potrzebne na sobotę) i spełniliście moje błagania o błyskawiczną wysyłkę! Dzięki wam moja przyjaciółka miała najlepszy panieński ever :))))) jetseście niezastąpieni, a wszystkie produkty są przepiękne. Polecam wszystkim, którzy się wahają. Buziaczki :****
Marta, 2019-07-01 07:43
Jestem zachwycona produktami i realizacją prośby o szybką wysyłkę. Polecam
Kasia, 2019-06-28 15:33
Wszystko przebiegło pomyślnie, paczka solidnie zapakowana, jestem zadowolona i fajnie że istnieje taka stronka na której wszystko można zamówić w jednym miejscu za jedną przesyłką i w jednym stylu.
Polecam !
Elena, 2019-05-31 07:44
Ekspresowa wysyłka, produkty jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach, a do tego wszystko zapakowane w śliczne opakowanie. Polecam serdecznie!
Asia, 2019-05-15 16:37
Rewelacja!!! Rzeczy na wieczór panieński zamówiłam we wtorek, w czwartek już były u mnie, a wieczór panieński w jest w sobotę :) cudnie, dziękuję najpiękniej na świecie, jestem bardzo zadowolona z nich :) ściskam, pozdrawiam i polecam!
Kamila Zackiewicz, 2019-04-11 12:49
Zamówiłam "Poradnik perfekcyjnej żony" jest super! A Dostawa błyskawiczna jednego dnia zamówiłam A na drugi dzień już miałam przesyłkę!
Jolanta, 2019-04-03 14:41
Bardzo szybkie kompletowanie i wysyłanie zamówienia. Super produkty. Jestem bardzo zadowolona.
Katarzyna, 2019-03-13 17:20
Dziękujemy za przepiękną książkę pamiątkową! Wysoka jakość wykonania, elegancko zapakowana, dobry papier,piękny nadruk, polecam na 100%!
Ewa Szymańska, 2019-01-29 15:05
Wysyłka ekspres, produkty super. Polecam :D
Kasia z ekipą, 2019-01-23 12:36
Serdecznie polecam! Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem!
Annabart, 2019-01-11 13:13
Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze zapakowana. Bardzo szybka dostawa. Jestem zadowolona i zdecydowanie polecam.
Magdalena, 2018-11-23 17:51
Błyskawiczna wysyłka,wszystko na duuży plus:)
Paczuszka pięknie opakowana,mega jakość produktów;)
Polecam ten sklep!!! I dziękuje ślicznie! Jestem mega zadowolona;)
Natalia:), 2018-10-09 21:19
Błyskawiczna obsługa, paczka przyszła w ciągu 1 dnia :)
Karolina, 2018-09-11 15:17
Błyskawiczna wysyłka. Zamówienie dotarło do mnie w ciągu 24h ! Skrzyneczka na prezent dla Panny Młodej, którą zamówiłam jest starannie wykonana i na żywo prezentuje się równie pięknie jak na zdjęciu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam ! :)
Joanna Niemiec, 2018-09-04 13:49
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zamówione produkty wyglądają tak jak na zdjęciach, są starannie wykonane. Tempo realizacji zamówienia błyskawiczne. Polecam!
Klaudia, 2018-08-28 14:49
poprzednie
12345 następne
© 2008-2019 PinkDrink.pl